Poslovni podatki

Podatki o podjetju

Lotos Studio Estetike, Sabina Bašagić s.p.
Savska cesta 7,
1230 Domžale

Registrski organ: Ajpes, izpostava Ljubljana
Davčna številka: 67738583
Matična številka: 6763685000

Elektronski naslov: info@emabasagic.si
Mobilni telefon: 031 706 452
Zavezanec za DDV: DA

Sedež podjetja

Lotos Studio Estetike, Sabina Bašagić s.p.
Savska cesta 7,
1230 Domžale

Naslov kjer se opravlja dejavnost:
Krumperška ulica 15, 1230 Domžale

SPLOŠNI POGOJI:

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI
 • Moje delo je produkt prirojenega daru, znanja in izkušenj, ki sem jih nadgrajevala in pridobivala pri domačih in tujih učiteljih.
 • Svoje sposobnosti sem z leti izoblikovala, zato jih izključno z dobrimi nameni podajam naprej vsem tistim, ki bi jim ta znanja lahko koristila.
 • Stik z mano je lastna izbira in odločitev vsakega posameznika.
 • Za kasnejša ravnanja in odločitve oseb, ki poiščejo mojo pomoč, ne sprejemam odgovornosti.
 • Ne postavljam zdravstvenih diagnoz, ne zdravim in ne pozdravim nikakršnih bolezni.
 • Ne odločam, sugeriram ali napeljujem, kako se nekdo bo, oziroma kako bi se kdorkoli mogel odločiti v različnih življenjskih situacijah.
 • Odločitve in izbire osebe, ki poišče moje nasvete in pomoč, so odvisne izključno in samo od te osebe.
 • Za svoje odločitve v celoti sami sprejemate odgovornost.
 • Moji vpogledi, pomoč in nasveti niso nadomestilo za strokovno mnenje zdravnikov, zdravilcev ali drugih terapevtov in drugega medicinskega osebja ali osebja alternativnih metod zdravljenja in pomoči.
 • Pridržujem si pravico zavrniti osebo za katero sama ocenim, da bi lahko kakorkoli škodovala meni osebno ali mojemu delu.
 • Pridržujem si pravico do spremembe cen storitev, delovnega časa ali lokacije delovanja, brez predhodnega obvestila.
 • S potrditvijo in oddajo naročila na storitve ki jih nudim (klic na komercialno številko 090 30 59, zakup minut ali osebno online svetovanje), se v popolnosti strinjate s to izjavo, jo razumete in jo potrjujete.
KOMERCIALNE ŠTEVILKE 090 – PRAVILA IN POGOJI POSLOVANJA
 • Cena klica na minuto iz omrežja A1 je 2,19 eur z vključenim 22% ddv-jem.
 • Cene klicev na komercialno številko 090 30 59 iz drugih omrežij določajo vaši operaterji, oziroma vaši ponudniki telefonije.
 • Kot uporabniki tega spletnega mesta soglašate z navedenimi informacijami o cenah in stroških, ki nastanejo ob klicanju.
 • Priporočljivo je poklicati vašega ponudnika mobilne telefonije in preveriti strošek klica, predno zavrtite komercialno številko 090.
 • Pridržujem si pravico do spremembe cen na komercialni liniji 090 30 59, brez predhodnega obvestila.
 • Strošek klica na komercialno linijo 090 bo obračunan na vašem računu, ki ga mesečno pošilja vaš operater mobilne telefonije.
ZAKUP MINUT ali OSEBNO INDIVIDUALNO ONLINE SVETOVANJE
PRAVILA IN POGOJI POSLOVANJA
 • Kot uporabniki tega spletnega mesta soglašate z navedenimi informacijami o cenah in stroških, ki nastanejo ob klicanju ali vplačilu zakupa minut, oziroma individualnega online svetovanja.
 • Vse podrobnosti glede cen so opredeljene na spletni strani www.emabasagic.si/cenik
 • Vse podrobnosti glede zakupa minut so opredeljene na www.emabasagic.si/zakup-minut
 • Vse podrobnosti glede individualnega online svetovanja so opredeljene na www.emabasagic.si/individualno-svetovanje
 • Pridržujem si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.
 • Z gotovino ne poslujem, kar pomeni da je plačilo storitev možno izključno in samo preko poslovnega računa ali plačilnega sistema PayPal.
 • V ceno storitev je vključen 22% DDV, saj je podjetje DDV zavezanec.
 • Račun za prejeto plačilo vam pošljem na vaš elektronski naslov. Po dogovoru vam račun za prejeto plačilo pošljem tudi po pošti, na vaš domači naslov.
 • 7. člen ZEPT Opis tehničnih postopkov za sklenitev pogodbe, opis tehničnih postopkov za prepoznavanje in popravo napak pred oddajo naročila in shranjevanje elektronske pogodbe.
OPIS NAROČILA

Potrošnik obišče spletno stran https://www.emabasagic.si in si ogleda možnosti ugodnejših pogovorov preko zakupa minut.

 1. Opcija zakupa minut s plačilno kartico ali kreditno kartico. Potrošnik pri tej opciji samovoljno izbere željeno število zakupljenih minut s klikom na gumb “zakupite”. Sistem zahteva od potrošnika klasičen vnos podatkov o plačniku in o plačilni kartici. Ko so podatki vnešeni, z gumbom POTRDI plačilo, potrošnik naroči željeno število zakupljenih minut. Po naročilu potrošnik pošlje potrdilo o plačilu na mail info@emabasagic.si. Po prejemu potrdila o plačilu iz strani potrošnika, se v povratnem mailu potrošnika obvesti o prejemu naročila in se mu sporoči telefonska mobitel številka za koriščenje zakupljenih minut. O terminu koriščenja zakupljenih minut se ponudnik storitev in potrošnik obojestransko dogovarjata in časovno usklajujeta. Komunikacija med potrošnikom in ponudnikom storitev, ves čas poteka po elektronski pošti.
 2.  Opcija zakup minut s plačilom na transakcijski račun. Potrošnik pri tej opciji samovoljno izbere željeno število zakupljenih minut po veljavnem ceniku in izpolni UPN obrazec. Po naročilu potrošnik pošlje potrdilo o plačilu na mail info@emabasagic.si. Po prejemu potrdila o plačilu iz strani potrošnika, se v povratnem mailu potrošnika obvesti o prejemu naročila in se mu sporoči telefonska mobitel številka za koriščenje zakupljenih minut. O terminu koriščenja zakupljenih minut se ponudnik storitev in potrošnik obojestransko dogovarjata in časovno usklajujeta. Komunikacija med potrošnikom in ponudnikom storitev, ves čas  poteka po elektronski pošti.
 3. Opcija plačila preko plačilnega sistema PAYPAL. Potrošnik pri tej opciji samovoljno izbere željeno število zakupljenih minut s klikom na gumb “zakupite”. Sistem zahteva od potrošnika klasičen vnos podatkov o plačniku. Ko so podatki vnešeni, z gumbom POTRDI plačilo, potrošnik naroči željeno število zakupljenih minut. Po naročilu potrošnik pošlje potrdilo o plačilu na mail info@emabasagic.si. Po prejemu potrdila o plačilu iz strani potrošnika, se potrošnika v povratnem mailu obvesti o prejemu naročila in se mu sporoči telefonska mobitel številka za koriščenje zakupljenih minut. O terminu koriščenja zakupljenih minut se ponudnik storitev in potrošnik obojestransko dogovarjata in časovno usklajujeta. Komunikacija med potrošnikom in ponudnikom storitev, ves čas poteka po elektronski pošti.

Ob naročilu zakupa minut ima potrošnik pravico do odstopa od pogodbe v 14 dneh. Potrošnik bo prejel vračilo plačanega zneska takoj, oziroma najkasneje v 14 dneh po prejemu odstopa od pogodbe. Potrošnik ravno tako ima možnost da neizkoriščene minute pogovora izkoristi kadarkoli, lahko tudi zahteva vračilo denarja za neporabljene, oziroma neizkoriščene minute.

Obrazec za uveljavitev pravice odstopa od pogodbe si lahko prenesete v obliki .pdf – Dokument za prenos

Do elektronske pogodbe o naročilu zaradi narave dela oziroma storitev ni možno dostopati, ker jo v podjetju ne shranjujemo.

 

INFORMACIJA O PRITOŽBENEM POSTOPKU

Potrošnik ima možnost reklamacije oziroma pritožbe, ki nam jo lahko pošlje na elektronski naslov info@emabasagic.si. Potrudili se bomo, da na vašo reklamacijo odgovorimo v najkrajšem možnem času, oziroma najkasneje v 14-ih dnevih.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
 • V skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov ( uradni list RS št: 59/1999, 57/2001, 59/2001 ) in obligacijskem zakoniku, se kot ponudnik storitev zavezujemo, da bomo vse vaše pridobljene podatke varovali v skladu z zakoni in predpisi.
 • Vaših osebnih podatkov ne posredujemo nobeni fizični ali pravni osebi, izrecno in brez vašega dovoljenja.
 • Z izpolnjenim spletnim obrazcem se strinjate in potrjujete, da vsi vaši podatki ( Ime in priimek, elektronski naslov ali podatki o tretji osebi za katero sprašujete ), se uporabijo izključno in samo za kakovostno zagotavljanje storitve svetovanja in vedeževanja, in v namene izdajanja računov za opravljene storitve.
 • Vaše osebne podatke ( ime in priimek, imena oseb za katere sprašujete, datum rojstva ipd. ) potrebujem izključno in samo za vpogled v karte oziroma druga orodja, ki jih pri svojem delu uporabljam.
AVTORSKE PRAVICE
 • Vsa besedila, teksti, slike, aplikacije, računalniški programi in ostale informacije na spletni strani emabasagic.si so izključno v lasti nosilca dejavnosti Lotos Studio Estetike, Sabina Bašagić s.p.
 • Kakršnokoli kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje ali uporaba v komercialne in druge namene, brez pisnega dovoljenja nosilca dejavnosti je strogo prepovedano in zakonsko sporno.
 • Avtor vsebin objavljenih na spletni strani emabasagic.si, od uporabnikov spletne strani pričakuje da bodo spoštovali zapisane določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, intelektualne lastnine in avtorskega prava.
 • V primeru odkritja zlorab in kršenja teh pravic, proti storilcu bomo ukrepali pravno in po sodni poti.
 • V primeru morebitnih kršitev in sporov iz naslova tega spletnega mesta, se uporablja slovenska zakonodaja.
 • Za rešitev morebitnih sporov je pristojno ustrezno sodišče.
 • Z uporabo spletne strani emabasagic.si, uporabnik potrjuje da je sprejel opisane pogoje in da se z njimi v celoti in brezpogojno strinja.
IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Lotos Studio Estetike, Sabina Bašagić s.p., Savska cesta 7, 1230 Domžale, skladno z zakonskimi normativi ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Lotos Studio Estetike, Sabina Bašagić s.p., Savska cesta 7, 1230 Domžale, kot ponudnik storitev na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na elektronski povezavi https://ec.europa.eu/

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Dokument za prenos