Ljudje pogosto obtičijo na določeni točki svojega življenja, ko zaradi čustvenih travm in negotovosti ne zmorejo uvideti ali prepoznati, kaj je tisto kar jih tako močno ovira, da se v življenju ne morejo premakniti naprej.

Na individualnem svetovanju trenutno problematiko postavimo pod drobnogled in jo poglobljeno razsvetljujemo ter skupaj iščemo potrebne rešitve. Za osebno individualno svetovanje in skeniranje vaše podzavesti dejansko morate biti notranje pripravljeni. Želja mora priti globoko iz srca, ne iz uma.

Na dan, ko se odločite za individualno osebno svetovanje je zaželeno da si po seansi vzamete nekaj ur časa, ki ga boste namenili samo sebi. Seansa je ekstremno globoka in razsvetljuje izvorne travme na nivoju duše.

Pred seanso si lahko pripravite največ tri vprašanja, ni pa nujno. Praksa je pokazala da so rezultati nad vsemi pričakovanji ravno v primerih, ko oseba nima pričakovanj in procesu  pristopi povsem spontano.

Individualno svetovanje poteka po dogovoru, preko telefona ali video klica. Za informacije in rezervacijo termina, pošljite mail na info@emabasagic.si.

“Velike duše so vedno naletele na močan otpor lastnega uma”

Albert Einstein