Partnerski odnosi z dušnega nivoja

~ Duša ~ Romansa ~ Rast ~ Ustajenje ~

Duša ima sposobnost ločiti se na dva ali več delov in v materialnem 3D svetu obstajati kot celovito (celostno) bitje in še več. Duša je sposobna obstajati in evaluirati v več različnih dimenzijah. Duša je večna, duša je neumrljiva, duša se spomni vseh svojih življenj in z njimi povezanih izkušenj, ki jih je kadarkoli živela in doživela, ne glede na to v kako oddaljeni preteklosti so bila ta življenja in z njimi povezane izkušnje.

Zaradi izkušnje dualnosti, kar 3D matrica definitivno je, smo kot duše prišli pomagati in pospešiti proces spiritualne evolucije na Zemlji. Res pa je, da vsako sekundo lahko odstopimo od dušnega načrta, uporabimo lastno svobodno voljo in vržemo puško v koruzo, ter svojo nalogo preložimo na drugo življenje.

Partnerski odnosi z dušnega nivoja – Ena duša v dveh telesih 

Vsa pretekla življenja in inkarnacije ter vsi odnosi v katerih smo, so izključno z namenom, da doživimo človeško izkušnjo znotraj dualnosti 3D matrice, se povzdignemo nad obstoječo 3D matrico in navežemo ponovni stik z Bogom (Izvorom). Razumete zdaj, zakaj nam določeni partnerji trigirajo najgloblje travme, ki lahko segajo tudi v čas prve inkarnacije? Razumete zdaj, zakaj določeni partnerji bolijo na fizičnem nivoju, nekateri bolijo mentalno ali emotivno in zaradi nekaterih tako hudo boli duša.

Ko duša pošlje signal v katero smer je potrebno iti, to pomeni, da lahko pozabimo na romanso in se pripravimo na učenje, rast in razvoj. Ko pride pravi čas, ko pride pravi signal sta prebujenje in ustajenje neizogibna. Veselica se začne, ko se v partnerski odnos zaplete “prebujena” ali na pol prebujena duša in duša, ki še trdno spi. V svojem delu poskeniram enormno veliko duš, ki se na zemeljski areni vrtijo v začaranem krogu, hrepenijo po romansi in ljubezni in v tej areni nikakor ne prepoznajo pravega namena in obstoja.

Partnerski odnosi z dušnega nivoja

Običajno so to precej intuitivne, modre in celo jasnovidne duše, v večini primerov ženske, ki se počutijo tako prizadete in same. Ženska energija je v osnovi močan magnet, ki v svojo bližino pritegne vse kar se ji najde na poti. Drage duše, občutek osamljenosti, prizadetosti in zavrženosti, je posledica prve inkarnacije na Zemlji in je v nas prisoten že vsa življenja. Ti občutki so iluzija, nastala v času separacije in ločitve od Izvora.

Ko se skozi zavrženost, nesprejemanje, travme in bolečine ponovno povežemo z Bogom, bodo izginili občutki, ki nas dušijo, pritiskajo in silijo, da za vsako ceno pristajamo na manj, kot nam v resnici pripada. In vedite, ko se duše prepoznajo, v njih se aktivira tako močna energija, ki vedno zajame vsa energijska telesa. Energija, ki osebo avtomatično premika v smeri prebujenja in navezovanja stika direktno z samim Bogom. Pa prosim, Boga ne iščite v zunanjem svetu. Poiščite ga v sebi, saj je občutek ločenosti od Boga, največja iluzija 3D matrice.

Partnerski odnosi z dušnega nivoja

Vse je pot in učenje, ki stremi k spoznanju, kdo smo mi v resnici, iz kje prihajamo in kam se vedno vračamo. Seveda, na tej poti nikoli nismo, niti ne moremo po tej poti korakati sami. Razumete zdaj nekateri, zakaj se vam tako na potenco dogaja ravno zdaj, v času ko se naš planet premika v višje dimenzije zavesti. To je tudi razlog, zakaj se na Zemlji srečuje vedno več partnerjev z dušnega nivoja, sorodnih duš in duš dvojčic. Vse so to duše, ki so zaradi izkušnje dualnosti v obstoječi 3D matrici, izbrale ločitev na dva dela. Ženski in moški del fizične manifestacije, ki stremi k celovitosti in povratku svoji pravi izvorni energiji.

Ema

? 090 30 59 Kolikokrat ste slišali za besedo karma, karmična veza, karmično srečanje ipd.