Ko duša dušo prepozna ~ Z razlogom ~ Z namenom 

Trenutek, ko zagledate oči določene osebe, ko v hipu potonete v globino tega pogleda, ko do določene osebe začutite ekstremno močno privlačnost, ko se vas ta nekdo tako močno in globoko dotakne brez da bi na vas položil prst, ko začutite njegovo ali njeno vpletenost v vaše bivanje in obstoj, to je trenutek aktivacije vaših lekcij, vaših dušnih spominov.

To je trenutek vstopa v nekaj najlepšega, kar se vam lahko zgodi. Po drugi strani pa morate vedeti, da prihajajo mnogi trenutki, ko bosta razum in logika vsaj milijon-krat zatajila. To je trenutek, ko vam je ponujena ne le romanca, temveč priložnost za čisto razsvetljenje.

Ko duša dušo prepozna z razlogom in namenom

V prihajajoči ljubezenski zgodbi boste ponujali in dajali tisto, kar niti niste vedeli, da imate. V tistem kar sledi, ne bosta razum in logika odločala o tem kaj vi bi ali ne bi. V prihajajoči zgodbi ne boste sodelovali na isti način, kot ste običajno sodelovali v preteklih partnerskih odnosih ali celo v trenutnem odnosu, v kolikor morda za dodatek “že imate partnerja”.

V nastali zgodbi se bo duša spomnila vseh preteklih izkušenj. V prihajajoči zgodbi bo iz vaše podzavesti na plan priplavalo vse tisto, kar niste vi. To bo zgodba, v kateri bosta igro vodila srce in duša. Ne pozabite tega. Ne vi, ne vaša glava, ne vaš razum in logika, temveč vaša duša. Torej vam lahko preostane samo sprejemanje, zaupanje in na koncu predaja.

Ko duša dušo prepozna z razlogom in namenom

Ko se pojavi oseba, s katero vas navidezno ne povezuje nič, a v resnici vas že dolgo časa povezuje veliko in vse, ko se pojavi oseba, do katere je zaradi navideznih ovir nemogoče priti, je to v resnici odnos z osebo (dušo), ki je v vas bolj živa, kot ste živi vi sami.

Faza mnogih neprespanih noči, ko se boste spraševali zakaj se vam dogaja, kar se vam dogaja.
Faza, ko se boste spraševali, kako se vas lahko tako močno dotakne nekdo, ki se vas fizično še nikoli ni dotaknil.
Faza, ko se boste spraševali, kako je možno, da vse veste, čeprav v resnici o njemu ali njej ničesar ne veste.
Faza, ko boste v telesu večkrat občutili krč in mehkobo hkrati.
Faza, ko boste zelo srečni, kljub temu, da z njim ali z njo delite samo globoko tišino.

Faza, ko se bo bolečina poglabljala, ko se boste zavedali dejstev in vseh možnih preprek, faza ko boste vedno bolj nesrečni, nezadovoljni, zafrustrirani, jezni, žalostni, ljubosumni… vse samo zaradi nezmožnosti, da z njim ali njo preživite preostanek svojega življenja. Pripravite se na potrebo po kontroli osebe, za katero želite, da vedno in samo vam pripada.

Bodite hvaležni, ker ta oseba sploh je, ker ta oseba obstaja, ker ta oseba pomaga, da čustvom omogočite prosto pot, ker vam ta oseba zrcali vse tisto, kar bi bilo potrebno očistiti, odpustiti in pozdraviti, zato da ste enkrat sposobni biti tisto, kar v svoji primarni energiji v resnici pravzaprav ste. Ne dovolite si biti obsedeni z njimi, ne dovolite, da vas vodi norost, ljubosumje in posesivnost, kljub temu da boste imeli milijon razlogov za tovrstna stanja in počutja. Vse kar je v resnici smiselno in potrebno, vse kar se od vas zahteva in pričakuje, je iskreno ljubiti drugo dušo.

Ko duša dušo prepozno, z namenom in razlogom

Nekoč ste živeli podobno zgodbo in zdaj se vam ponuja nova priložnost. Vi sicer globoko v sebi čutite in veste, da od njega ali nje ne smete ničesar pričakovati, pa vendar. Pogosto se srečujem s primeri, ko nekateri zelo dobro vedo, kdo so v svojih življenjih, vendar ne vedo, kdo so v svoji tišini.

V tišini, ki odmeva pod tonami mask njihovih navidezno perfektnih življenj.

Pogosto se srečujem s primeri, ko nekateri nimajo poguma, da odidejo proč od nekoga, ki že dolgo časa ni v njihovih srcih in obenem imajo zelo veliko poguma, da zaradi nekoga drugega, lomijo sebe, svojo dušo in srce na tisoče koščkov. Zapustijo sebe, zanemarjajo edinega sebe, sabotirajo sebe.  Sprijaznijo se in živijo s tistim, kar jim v resnici ne pripada. Ne zavedajo se, da običajno mučijo tri, štiri ali več ljudi.

Tiste, s katerimi mislijo da so, pa niso, tiste s katerimi so, pa v resnici niso, in še tistega katerega končno le srečajo, pa od njega bežijo v širokem loku. To je agonija v pravem pomenu besede. Nekateri se celo svoje življenje razvlačijo v tujem telesu in nikoli niso dovolj razvlečeni, da bi se lahko končno združili.

Ko duša dušo prepozna

Karma pravite?

Karma nima s tem nobene veze. Karma ne boli. Bolijo vzorci, bolijo prepričanja in pričakovanja. Boli vse tisto, kar se ne upamo, na kar nismo pripravljeni, pa bi vseeno lahko. Boli agonija ne-sprejemanja in ne-pripadanja sebi.  Boli naša odtujenost in ločenost kože od telesa. Boli srce in duša, ker prednost dajemo egu. Bolijo odločitve, ki jih nikoli nismo uspeli sprejeti. Boli nas lastni obstoj, ki smo ga sami kreirali. Boli pogum, ki ga nikoli nismo uporabili.
Boli vse našteto in še več.

Ko duša dušo prepozna, z razlogom in namenom

Cilj je vedno in samo ljubezen, čeprav ljubezen nima cilja. Cilje postavlja človek. Ljubezen samo je. Zgodi se nepričakovano in brez razloga, brez cilja, brez pojasnil, brez logike in razmišljanja. Poroka ali veza je cilj človeka. In da ne bo kdo narobe razumel. Nič ni narobe, če si skozi življenje postavljamo cilje, toda cilju na smemo natikati maske, ki se imenuje ljubezen. Ne smemo pozabiti, ljubezen nima cilja. Ljubezen samo je, ljubezen se preprosto zgodi. Še vedno verjamete v naključja? Še vedno verjamete, da se srečujemo kar tako?

Vsak dan se srečujem s primeri, ko si mnogi postavljajo nerealne cilje, vztrajajo zaradi nerealnih ciljev in mnogim tudi življenje mineva v nezmožnosti realiziranja nerealnih ciljev.

090 30 59 Ema