Hrepenenje po partnerju – samota in osamljenost
Vedeževanje je med najbolj iskanimi tehnikami, ki služijo kot pomoč pri odkrivanju in raziskovanju potencialnih možnosti življenja v dvoje. Sama se skozi delo, vsakodnevno srečujem z vprašanji tipa:
 • Ali bom sploh kdaj srečal/a svojo sorodno dušo?
 • Sem samski/ samska in me zanima sprememba na področju partnerstva in ljubezni?
 • Zanima me, če bom sam/a ostala do konca življenja?
 • Kaj delam narobe, da ne zmorem imeti ali živeti partnerstva v pravem pomenu besede?
 • ipd .
S tovrstnimi in podobnimi vprašanji se srečujem iz dneva v dan. Vedeževanja se poslužuje ogromno sposobnih, pridnih, delovnih, fizično privlačnih in urejenih, ter predvsem zaupanja vrednih ljudi. Večina teh oseb je samih, osamljenih in pogosto razočaranih, nevezano na to kakšne uspehe dosegajo na drugih področjih življenja. Poraja se večno vprašanje, zakaj je tako težko, da ne rečem skoraj nemogoče, navezati globlji intimni stik z nekom, ki si ravno tako želi partnerja, oziroma partnerskega odnosa.

Hrepenenje po partnerju – kako vam lahko pomagam odkrite nekatere od vzrokov za vašo osamljenost?

Moj način dela se razlikuje od večine drugih tehnik za prerokovanje in napovedovanje prihodnosti. Sama imam sposobnost, da že ob prvem kontaktu z osebo, začutim in tudi vidim onkraj meja fizičnega sveta, vidim in začutim določene prepreke in ovire, posledica katerih so vaša življenja, takšna kakršna so. Jasnovidnost je moja sposobnost skeniranja energije, že med pogovorom s stranko. Če je le oseba odprta in zaupljiva, brez dvoma lahko vidim blokade in prepreke, ki so fizičnim očem nevidne. Tokrat bo fokus na samoti, osamljenosti in razočaranju, ter iskanju odgovorov in rešitev za tovrstna stanja.

Hrepenenje po partnerju – pričakovanja vas omejujejo, zato ste razočarani, sami in osamljeni

Pričakovanja so tista, ki nas največ ovirajo na vseh področjih življenja. Ljudje že od vedeževalke pričakujejo čudežne odgovore in informacije, pričakujejo čudežne napotke in rešitve. Priča sem primerom iz prakse, ko nekateri posamezniki niti pod točko razno od vedeževalke ne pričakujejo širino in globino, ne pričakujejo širokega spektra znanja in informacij, ki jih po mnenju nekaterih, vedeževalci naj nebi imeli. Ravno nasprotno.
hrepenenje po partnerju

Hrepenenje po partnerju – pogosta vprašanja osamljenih ljudi

 • Kdaj, oziroma čez koliko časa naj bi spoznal/a ali srečal/a svojo sorodno dušo?
 • Kako bo moja sorodna duša izgledala, kje in kako naj bi se spoznala?
 • Kakšen status, izobrazbo, barvo oči, las, avto ipd., bo imel/a moj bodoči partner/ka?
 • A je morda tujka/ tujec?
 • Ali bom z njo / njim uresničil/a svoje sanje o družini in otrocih.
 • Pogosto se vedeževalce tudi sprašuje, kaj narediti v trenutni situaciji, kako nekaj izpeljati, kako reagirati, sprašuje se o čem on ali ona razmišlja. Sprašuje se mnogo tega, kar nobena vedeževalka, jasnovidka, medij ali ne vem kakšen guru, preprosto ne more videti ali vedeti.
Želite izvedeti vse zgoraj našteto in še več, brez da bi se sami spreminjali in premikali v smeri željenega. Večini se zdi logično in samoumevno, preprosto počakati da končno pride ta čas ali obdobje, ko bo na njegova ali njena vrata potrkal sanjski partner, oziroma partnerka.. Za tem, naj bi končno sledilo obdobje srečnega življenja, ki naj bi trajalo do konca življenja. Na žalost, ne gre na takšen način. Brez nič, se nič ne zgodi. Brez akcije, ni reakcije. Brez vzroka, ni posledice.
Karmično partnerstvo
Kaj lahko naredite sami, z malo truda, da v življenje privabite potencialnega partnerja
 • V praksi je tako, da ogromno samskih žensk ali moških, ki so dolgo časa sami, nekateri ločeni, nekateri ovdoveli ipd., v svojih stanovanjih oziroma domovih, nimajo nikjer niti sledu Yang ( moške ) energije, ko govorimo o ženskah in obratno, primanjkuje Yin ( ženska ) energija, ko govorimo o osamljenih in samskih moških.
 • V življenju osamljenih in samskih ljudi, v njihovih domovih, avtomobilih, pisarnah ipd, je povsod odraz tipične samske osebe.
 • Pri ženskah je polno ženskih predmetov v eksplicitno ženskih barvah ( roza, pink, bela, rdeča, omare so polne izključno ženskih oblačil, kopalnice so polne ženskih rekvizitov, na stenah so slike Yin ( ženske ) energije. Nikjer ni sledu moške Yang energije.
 • Enako velja za moško populacijo. Nikjer sledu o ženski Yin energiji.
 • Vse v njihovih življenjih, izžareva njihovo notranjo moč in zmožnost SAMOSTOJNEGA funkcioniranja.
 • Ko govorimo o ženskah, nikjer ni videti niti ene same kravate, niti enega samega “moškega” parfuma, niti enega brivnika, moških copat, ničesar kar asocira na moško energijo. Ni potrebno zapravljati gore denarja, da v svoj dom vnesemo energijo, ki nam jo v življenju primanjkuje. Važen je namen.
 • Sonce, sončna svetloba je moška Yang energija. Je mož, je moški, je partner.
 • Luna je ženska Yin energija. Je ženska, je žena, je partnerka.
 • Vnesite energijo sonca ali lune v vaše življenje, na steno obesite sliko dveh partnerjev ali kakšno drugo sliko, ki bo v vaš dom prinesla nujno potrebno manjkajočo Yin ali Yang energijo, v kopalnico postavite moške oziroma ženske rekvizite, parfum, brivnik, dodatno zobno ščetko, kupite mu ali kupite ji copate, v omaro obesite kravato ipd.
 • Univerzumu pošljite signal, da ste pripravljeni na partnerstvo.
 • Naredite vsaj nekaj malih sprememb za začetek in bodite priča “zavestni” spremembi v vaših življenjih.
 Ta tekst je samo delček zavedanja o tem, kaj lahko sami naredite, da v svoje življenje zavestno prikličete potencialnega partnerja.

* V primeru vprašanj sem za vas vedno dosegljiva na 090 30 59,  vsak dan med 9h in 22h zvečer.

Vaša Ema